اربعین اسطوره بزرگترین پیروزی معجزهآسا در یک جنگ بهغایت نابرابر
آموزشی جاودانه و دستاوردی سترگ برای تاریخ انسان، در نبرد آزادی با دشمنان خدا و خلق تا همیشه تاریخ
سلام بر بانوان فاتح عاشورا به رهبری زینب کبری که پس از غلبه بر بزرگترین امپراطور زمان در اربعین حسینی، پیروزمندانه به کربلا و بر سر تربت شهیدان بازگشتند
سلام بر پیشتاز مجاهدان عاشورا راهبر و قافلهسالار کاروان فدا، راهگشای جنبش انقلابی پس از سیدالشهدا، خصم دجالیت و ارتجاع و الگوی تاریخی زن انقلابی و رها، زینب کبری(ع)
اربعین حسینی بهعنوان یادآور بازگشت پیروزمندانه اسیران عاشورا، لاجرم نقش عظیم این بانوان را تداعی میکند. زنانی که فاجعه کشتهشدن حسین(ع) با همه یاران رزمآورش در روز عاشورا را با مبارزهشان در خلال اسارت به کوفه و شام، تبدیل به یک پیروزی عقیدتی و تاریخی کردند.
در زمان پیامبر زنان زیادی با شجاعت و رشادت میجنگیدند از جمله در جنگ خیبر که بانوان بسیاری به جبهه جهاد رفته بودند و زنان بزرگوار و در رأسشان شخص فاطمه(ع) دختر ارجمند پیامبر(ص) به جهاد رفته و حتی سلاح بهدست گرفته و جنگیدهاند.
همچنین در جنگ احد بانوی ناموری بهنام «نسیبه بنت کعب» بود که نهتنها جنگید و زخمی شد، بلکه موفق گردید که ۲بار، ۲مرد سوارکار مهاجم را که قصد جان محمد(ص) داشتند، بههلاکت برساند. شخص پیامبر(ص) بارها نقش این زن مجاهد جانبرکف را یاد فرموده و بهنیکی ستوده است.
اما جنگ حضرت زینب از هر نظر بر تارک تمامی این جنگها درخشید. چگونه؟
عاشورا یک نبرد دفاعی بود و امام حسین(ع) بارها بهدشمن پیشنهاد کرد که بهجای کشانیدن کار به جنگ و خونریزی، راهش را باز کنند تا برود.
دشمن یکی از ۲چیز را میخواست یا تسلیم یا جنگ و کشته شدن.
زنان عاشورا و همچون زینب کبرا زنانی که برگزیدگان فرزانه عصر خویش بوده و بعضاً مانند زینب کبری(ع) برای شرکت در حماسه عاشورا همه تعلقات، شوهر و زندگانی خویش را طلاق گفته و از همهچیز گذشته بودند.
اسارت بود با هزار محنت، شکنجه و تحقیر تا برسد به گرسنگیها و تشنگیها و حتی تلفاتی که داشت. اما چنانکه عملاً در تاریخ شاهدش بودیم، چنان سریع و وسیع، طنین پیام را در کوفه و شام پراکند که نهتنها ظرف ۲۰روز خلیفه فاتح جنگ را تا حد اظهار ندامت کردن به شکست کشانید، بلکه چنان کرد که دودمان یزید، آل یزید و… ظرف چند سال سرنگون و نابود شدند.
این نبرد در اسارت بسا بسا سختتر از سختی نبرد تا شهادت بود زنان اسیر همراه با سران بریده عزیزترین عزیزان در مقابل وحوش امپراطور زمان با تمامی وحشیگیریهایشان. این مأموریت بسیار دشوارتر از شهادت بود اما این زنان والا، از نوجوانان تا سالخوردگان، بسی قویدل و قدرتمند و استوار که حتی یک نقطه ضعف و درهمشکستگی از کوچکترینشان دیده نشد، بهرهبری یک زن، زینب کبری، دختر رشید فاطمه و علی(ع)، این مسئولیت برزگ تاریخی را بهانجام رساندند.
آری، این شجاعت و شهامت بینظیر بود که عاشورا را در زمان و مکان در طول تاریخ ساری و جاری ساخت بهطوریکه هزاران مجاهد و مبارز در نبرد با یزید دوران چنان سراپای ارتجاع وحشی را هدف قرار داده و میدهند که آرزوی امپراطوری در چند قرن و چندین کشور را بر دلشان نشاندند و این مبارزه را بیتردید تا گسستن بند از بند این رژیم ضدبشری ادامه خواهند داد.