در تاریخ ۸آوریل ۲۰۱۹ مطابق با ۱۹فروردین ۱۳۹۸ وزارتخارجه آمریکا اعلام کرد سپاه پاسداران در لیست تروریستی گروهها و سازمانهای خارجی قرار خواهد گرفت و این امر یک هفته بعد در تاریخ ۲۶فروردین ۱۳۹۸ بهصورت یک قانون درآمد و به کلیه نهادهای ذیربط آمریکایی ابلاغ شد.
به این ترتیب کلیه کشورهای جهان در صورت برقراری هر گونه رابطهای با سپاه پاسداران یا ارگانهای منتسب به آن، به جریمههای نقدی محکوم خواهند شد.
افراد داخل آمریکا نیز در صورت اثبات داشتن هر گونه معاملهیی با این نهاد تروریستی به ۲۰سال زندان در آمریکا محکوم خواهند شد.
خانم مریم رجوی رئیسجمهور برگزیده مقاومت ایران گنجاندن سپاه سرکوبگر پاسداران در لیست سازمانهای تروریستی خارجی را خواست دیرین و برحق مقاومت ایران و لازمهٔ امنیت و صلح و ثبات در خاورمیانه یک گام مبرم و ضروری برای پایان دادن به جنگ و تروریزم در منطقه و جهان توصیف کرد.
خانم رجوی افزود: این اقدام که باید مدتها پیش صورت میگرفت اکنون بایستی با لیستگذاری وزارت اطلاعات فاشیسم دینی حاکم بر ایران تکمیل شود.
سپاه پاسداران که حتی اسم ایران در نام رسمی آن وجود ندارد، نیروی اصلی حفظ نظام ولایت فقیه، ارگان محوری قهر و سرکوب، عامل اصلی جنگافروزی و صدور تروریسم و متصدی پروژه دستیابی به سلاح اتمی و پروژههای موشکی رژیم است. سپاه بخش اعظم اقتصاد ایران را در کنترل دارد. بیجهت نیست که فاشیزم دینی حاکم بر ایران و حامیان و مزدورانش از لیستگذاری سپاه بهشدت وحشت کردهاند.
خانم رجوی تأکید کرد اگر در دهههای گذشته سیاست فاجعهآمیز مماشات تا این حد برای ملایان و سپاه پاسداران آنها آزادی عمل قائل نبود، فاشیسم دینی حاکم بر ایران نمیتوانست عراق و سوریه و لبنان و یمن و افغانستان را به خاک و خون بکشد.
وی با تأکید بر اینکه اتحادیه اروپا نیز باید بهخاطر مردم ایران و صلح و امنیت در این منطقه از جهان، تمامیت سپاه پاسداران را در لیست تروریستی قرار دهد، افزود راهحل قطعی برای خلاصی از فاشیسم دینی، تغییر خلافت نامشروع دینی تحت نام شیعه و اسلام به دست مردم و مقاومت ایران است.
تروریسم دولتی
واژه تروریسم دولتی واژهای جنجالبرانگیز است. تروریسم دولتی اصطلاحی است که برای دخالت دولت یا دولتهایی در امور داخلی یا خارجی دولتی دیگر که به و سیله اجرا یا مشارکت در عملیات تروریستی یا حمایت از عملیات نظامی برای زوال، تضعیف و براندازی دولت مذکور یا کل دستگاه حاکمه آن کشور انجام میشود.
کمکهای مادی و معنوی (مثل حمایت سیاسی) به گروههای مخالف و مشارکت در عملیاتی چون بمبگذاری، مینگذاری بنادر و سواحل، آدمربایی و هواپیماربایی و ترور مقامهای عالی مملکتی، نمونههایی از تروریسم دولتی هستند.
و همچنین این واژه میتواند شامل دولت یا دولتهایی شود که علیه مخالفان و اپوزیسیون خود اقدام بهعملیات نظامی از نوع تروریستی میکنند.
نظام ولایت فقیه و تروریسم دولتی
وزارتخارجه ایالات متحده در روز پنجشنبه ۲ژوئن ۲۰۱۶ در گزارش سالانه خود درباره تروریسم جهانی اعلام داشت، حکومت ایران با وجود رسیدن به توافق جامع با قدرتهای جهانی بر سر برنامه هستهیی خود، همچنان اصلیترین کشور حامی تروریسم در جهان است.
در سال ۲۰۱۶میلادی تنها کشور حامی تروریستها و تروریسم جهانی در سطح بینالمللی همچنان حکومت مذهبی حاکم بر ایران محسوب میشد. دولت آلمان چند تن از مقامت بلندپایه حکومت ایران که در دادگاه میکونوس به دخالت در عملیات تروریستی محکوم شده بودند را تحت پیگرد قضایی قرار داد.
در گزارش آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۶ که توسط وزارت امور خارجه این کشور در ۱۹ژوئیه ۲۰۱۷ در هفت فصل منتشر گردید، آمده است ایران همچنان در رأس کشورهای حامی تروریسم است و تهدیدهای ایران علیه منافع آمریکا و متحدان آن باقی است. نیروی قدس سپاه پاسداران به همراه شرکا، متحدان و عوامل ایرانی خود به نقش بیثباتکننده در درگیریهای عراق، سوریه و یمن ادامه میدهند. همچنین این کشور به تأمین سلاح و منابع اقتصادی گروههای شبهنظامی شیعی در بحرین نیز ادامه دادهاست.
ترور ایرانیان در خارج از کشور
ترورهای انفرادی
برخی عملیات تروریستی که توسط دیکتاتوری حاکم بر ایران انجام شده عبارتند از:
• عبدالرحمان قاسملو و عبدالله قادریآذر: ۲۲تیر ۱۳۶۸در اتریش.
• شاپور بختیار ۱۵مرداد ۱۳۷۰در پاریس.
• فریدون فرخزاد، ۱۶مرداد ۱۳۷۱در شهر «بن» در آلمان.
• عبدالرحمان برومند پنجشنبه ۲۹فروردینماه ۱۳۷۰در پاریس.
• دکتر کاظم رجوی۴اردیبهشت ۱۳۶۹در سوئیس.
• رضا مظلومان۷خرداد ۱۳۷۵در پاریس.
• بیژن فاضلی۲۸مرداد ۱۳۶۵در لندن.
• علیاکبر طباطبایی در ۳۱تیرماه ۱۳۵۹در مریلند آمریکا.
• ترور محمد حسن ارباب از اعضای مجاهدین خلق در ۱۳خرداد۱۳۷۲در کراچی پاکستان.
• مجاهد خلق زهرا رجبی و علی مرادی در۱فوریه ۱۳۷۴در ترکیه.
• ربودن و شکنجه و قتل علیاکبر قربانی از اعضای مجاهدین در تاریخ ۱۴خرداد ۱۳۷۱.
• ترور بیش از ۵۰مجاهد خلق طی سالهای ۱۳۷۱تا ۱۳۷۶در عملیات تروریستی در عراق.
• ترور صادق شرفکندی و سه نفر دیگر در ۲۶شهریور ۱۳۷۱در رستوران میکونوس آلمان.
مسئولان وقت رژیم حاکم بر ایران(اکبر هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور وقت، علی فلاحیان وزیر اطلاعات وقت، علیاکبر ولایتی وزیر امور خارجه وقت و سید علی خامنهای رهبر رژیم حاکم بر ایران متهم به زمینهسازی ماجرای میکونوس شدند. این افراد همچنان تحت تعقیب اینترپل هستند.
عملیات تروریستی در دیگر کشورها
انفجار مقر تفنگداران دریایی آمریکا در بیروت
انفجار مقر تفنگداران آمریکا در بیروت در ۲۳اکتبر سال ۱۹۸۳ در بیروت اتفاق افتاد که در جریان آن ۲۴۱نظامی آمریکایی، ۵۸نظامی فرانسوی و ۶غیرنظامی جان باختند.
در این بمبگذاری حدود هزار کیلو گرم مواد منفجره با دو کامیون به داخل آسایشگاههای صلحبانان نیروهای چندملیتی در لبنان (MNF) مخصوصاً تفنگداران دریایی آمریکایی و نیروهای مسلح فرانسه منتقل و منفجر شد. کشتهها و زخمی شدگان در آن حمله بخشی از نیروهای حافظ صلح سازمان ملل متحد بودند که برای خاتمه دادن به جنگ داخلی لبنان در آن کشور مستقر شده بودند.
سالها بعد روزنامه رسالت به نقل از محسن رفیقدوست، رئیس وقت سپاه پاسداران، در رابطه با انفجار ساختمان نیروهای حافظ صلح در بیروت نوشت: «… هم تی.ان.تی و هم ایدئولوژیِ انفجاری که ۴۰۰افسر و سرباز آمریکایی را در مقر فرماندهی تفنگداران آمریکا در بیروت به جهنّم فرستاد، از ایران رفته بود». (روزنامه حکومتی رسالت- ۳۰تیر ۱۳۶۶).
بعدها که سیاست مماشات ضربه خورد و خط سیاسی دولت جدید آمریکا در رابطه با رژیم حاکم بر ایران تغییر کرد مایک پنس معاون رئیسجمهور آمریکا گفت:
"بمبگذاری در مقر نظامی بیروت شروع آتشباری در جنگی بود که از آن زمان درگیرش بودهایم: نبرد بینالمللی علیه تروریسم."
بمبگذاری برجهای خبر
در ۴تیر ۱۳۷۵خورشیدی بر اثر انفجار یک کامیون بمبگذاریشده در برابر پایگاه نیروهای آمریکایی در شهر «خبر» عربستان، ۱۹سرباز آمریکایی کشته و حدود ۴۰۰تن زخمی شدند. در ابتدا اف.بی.آی، ایران را مسئول این بمبگذاری دانست، امّا ویلیام پری، وزیر دفاع آمریکا در زمان بیل کلینتون، در سال ۲۰۰۷اعلام کرد به این نتیجه رسیدهاند که بمبگذاری کار القاعده بوده و نه ایران. ۱۹سال بعد در سال ۱۳۹۴ رسانههای عربستانی از دستگیری عامل انفجار احمد المغسل خبر دادند.
سالها بعد قاضی لوئیس فری مدیر پلیس فدرال آمریکا (FBI) رسماً اعلام کرد که آن بمبگذاری تماماً کار رژیم حاکم بر ایران و عوامل برونمرزیاش بود. عملیاتی که در شبکههایی در سوریه تا دیگر کشورهای منطقه طراحی و اجرا شده بود.
قاضی فری گفت وی و دستیارانش مدارکی که از بازداشت شدگان گرفته بودند را به کاخ سفید ارائه کردند اما دفتر کاخ سفید پرونده را بایگانی کرد چرا که آنها در این تصور بودند میتوانند با رژیم حاکم بر ایران به تفاهم و نوعی معامله برسند! آن پرونده یکی از مفتضحترین و در عینحال یکی از خونینترین پروندههای سیاست مماشات در تاریخ معاصر است.
بمبگذاری «آمیا» در آرژانتین
انفجار مرکز همیاری یهودیان واقعهیی تروریستی در ۲۷تیر ۱۳۷۳بود که در جریان آن ۸۵نفر از شهروندان یهودی تبار آرژانتینی جان خود را از دست دادند و بیش از سیصد نفر زخمی شدند.
شماری از قضات و حتی رؤسای جمهور آن کشور در آن ماجرا کارشان به قضاییه کشیده شد.
اقدام برای ترور سفیر عربستان
در سال ۱۳۹۰خورشیدی دادگستری آمریکا دو تروریست را به تلاش برای حمله به سفارتخانههایی در واشنگتن و همچنین ترور عادل الجبیر، سفیر عربستان سعودی در آمریکا متهم کردند. مقامهای دادگستری آمریکا این دو ایرانی را «منصور اربابسیر»، ۵۶ساله، و «غلام شکوری» معرفی کردهاند. منصور اربابسیر دارای تابعیت ایرانی - آمریکایی است و هماکنون در بازداشت است، ولی غلام شکوری فراری است. مقامهای قضایی آمریکا میگویند که غلام شکوری، عضو نیروی قدس(شاخه خارجی سپاه پاسداران) است.
بمبگذاری در بانکوک ۲۰۱۲
مجموعهای از بمبگذاریها در سال ۲۰۱۲در بانکوک پایتخت تایلند اتفاق افتاد. مقامات تایلند رژیم حاکم بر ایران را متهم کردند. دو شهروند ایرانی تروریست به نامهای سعید مرادی ۲۹ساله و محمد خزایی ۴۹ساله محکوم به دست داشتن در عملیات تروریستی بمبگذاری شده و به ترتیب به حبس ابد و حبس درازمدت محکوم شدند. سعید مرادی که بر اثر انفجار بمب دو پای خود را از دست دادهاست در جریان بازداشت به طرف مأموران پلیس بمبی را پرتاب کرده بود.
چند روز بعد در پی انفجاری در خانهیی که به محل ساخت بمب برای گروه ۵نفره ایرانی تبدیل شده بود، تعقیب پلیس بانکوک افزایش یافت و سه ایرانی دیگر به ظن مشارکت احتمالی در آن بمبگذاریها بازداشت و بازجویی شدند.
بمبگذاری در دهلی ۲۰۱۲
در سال ۲۰۱۲پلیس هند رسماً اعلام کرد که ایران مسؤل بمبگذاری در دهلی بودهاست. بر طبق گزارش، سپاه پاسداران این عملیات تروریستی را طراحی و اجرا کرده بود که در آن حداقل ۴نفر مجروح شده بودند.
شخص بازداشت شده، به همکاری با ایران اعتراف کرد.
اقدام تروریستی در بحرین ۲۰۱۵
در سپتامبر ۲۰۱۵ نیروهای امنیتی بحرین یک کارخانه بزرگ بمبسازی کشف کرده و تعدادی مظنون را که مرتبط با سپاه پاسداران ایران بودند، دستگیر نمود. در پی آن ماجرا بحرین سفیر خود را از ایران فراخواند و دستور خروج سفیر ایران از بحرین در مدت ۷۲ساعت را صادر کرد.
اقدامات تروریستی در پاکستان
سپاه تروریستی پاسداران در سال ۱۳۶۶ در شهرهای کویته و کراچی پاکستان یک رشته عملیات تروریستی با استفاده از سلاحهای نیمه سنگین و موشکاندازهای دوش پرتاب بر ضد خانههای پناهندگان سیاسی ایرانی انجام داد که بهقتل و مجروح شدن شمار زیادی از شهروندان ایرانی و پاکستانی انجامید.
اقدامات تروریستی در عراق
تخمین زده شدهاست که شبهنظامیان وابسته به ایران در مجموع بیش از ۶۰۰نفر سرباز آمریکایی را در عراق کشتهاند.
همچنین پاسداران و خصوصاً نیروی ویژه تروریستی آن به نام سپاه قدس و تروریستهای مزدور عراقی بارها علیه اعضای سازمان مجاهدین خلق و ارتش آزادیبخش ملی ایران که تا سال ۲۰۱۶ در این کشور بودند، اقدام بهعملیات تروریستی کرده است که در مجموع بیش از ۱۳۰نفر از اعضا و کادرهای این سازمان بر اثر این اقدامات به شهادت رسیدهاند.
اقدام تروریستی در کنیا ۲۰۱۲
پلیس کنیا در سال ۲۰۱۲ دو نفر ایرانی تروریست به نامهای احمد ابوالفتحی و سیدمحمد موسوی را به اتهام تروریسم دستگیر کرد. این افراد عضو سپاه قدس معرفی شده و اتهام آنها انتقال حدود ۱۰۰کیلو گرم مواد منفجره اعلام شده است.
یک دادگاه در کنیا این دو ایرانی را گناهکار تشخیص داد. این دو تروریست به ۱۵سال زندان محکوم شدند.
اقدام تروریستی در فرانسه در ۲۰۱۸
بلژیک یک زوج را متهم به طراحی حمله به گردهمایی فرانسوی کرد.
آنها آماده میشدند از بلژیک به فرانسه رفته تا در گردهمایی بزرگ مجاهدین خلق در ژوئن ۲۰۱۸بمبگذاری کنند.
اسدالله اسدی دیپلمات ایرانی در کشور اتریش فرماندهی عملیات را به عهده داشت و مواد شدیدالانفجار را به تروریستهای تحتامرش تحویل داده بود. او به همراه ۲ایرانی دیگر بهعلت دست داشتن در علمیات بمبگذاری علیه گردهمایی مجاهدین خلق بازداشت شده. اسدی در آلمان بازداشت شد.
اقدام تروریستی در آلبانی و اخراج سفیر ایران از این کشور
در تاریخ ۲۸آذر ۱۳۹۷ آلبانی سفیر ایران و یک دیپلمات این کشور را بهعلت فعالیتهای غیرقانونی که امنیت آلبانی را به خطر انداخته بود، اخراج کرد.
غلامحسین محمدنیا، سفیر اخراجی ایران در آلبانی بود. وی در شهریور سال ۱۳۹۵ به این سمت منصوب شده بود. او عضو تیم مذاکرات هستهیی ایران با شش قدرت جهانی بود.
علت دستگیری آنها دست داشتن در توطئه علیه نیروهای مجاهدین که در آلبانی مستقر شدهاند ذکر شده است.
همکاری با القاعده
روزنامه واشنگتن پست در سال ۲۰۰۳گ زارشی از رابطه «ایمن الظواهری» از مقامات ارشد القاعده و احمد وحیدی (وزیر دفاع دولت دهم) منتشر کرد. اولین بار ۶مرداد ۱۳۹۰آمریکا رسماً ایران را به «همپیمانی با القاعده» متهم کرد.
معاونت تروریسم و امنیت اقتصادی وزارت دارایی آمریکا اعلام کرد مأموران القاعده که مقیم ایران هستند عملیات گستردهیی برای حمایت مالی القاعده انجام دادهاند تا کمکهای مالی به این سازمان را از کشورهای حاشیه خلیجفارس مانند کویت و قطر جمعآوری کنند. مقامات آمریکا اعلام کردند ایران از این جریان اطلاع داشته و آنها را کمک نموده است.
زلمی خلیلزاد، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد، عراق و افغانستان گفت سپاه پاسداران با طالبان و حتی القاعده برای تضعیف دولت مرکزی افغانستان و حامیان بینالمللی آن همکاریهایی داشتهاست.
کشورهای حامی تروریسم
در ۲۰ژوئن ۲۰۱۷وزارتخارجه کانادا اعلام کرد که نام ایران و سوریه را در فهرست کشورهای حامی تروریسم حفظ خواهد کرد. وزارتخارجه کانادا از سال ۲۰۱۲نام ایران را در فهرست کشورهای حامی تروریسم ثبت کرده و هر دو سال یکبار نیز آن را بررسی میکند.
وزارت امور خارجه آمریکا در ۱۹ژوئیه ۲۰۱۷درباره تروریسم در سال پیش از آن (یعنی سال ۲۰۱۶)گزارشی در هفت فصل منتشر کرد. که در فصل اول و سوم این گزارش، ایران بزرگترین حامی تروریسم دولتی معرفی شده است.در قسمتی از گزارش فصل سوم آمده است: «ایران نامگذاری شده بهعنوان یک کشور حامی تروریسم در سال ۱۹۸۴است که فعالیت مرتبط به تروریسم خود را در سال ۲۰۱۶ادامه داده از جمله حمایت از حزبالله....و گروههای گوناگون در سوریه، عراق و سراسر خاورمیانه»
جایگاه ویژه سپاه پاسداران در نظام جمهوری اسلامی
مسعود رجوی در ۲۲بهمن ۱۳۷۷در مورد نقش سپاه پاسدارن برای این رژیم گفته است:
« سپاه پاسداران نیروی اصلی حفظ رژیم هست، ارگان اصلی قهر و سرکوب نظامی در استبداد عقب مانده دینی هست، نسخه و برگردان مادون سرمایهداری گردانهای حفاظتی S S در آلمان نازی و پیراهن سیاههای فاشیست در ایتالیا است که بیشبهه محصول بلافصل جنایت و جنگ است، محصول شکار انقلابیون و سرکوب در داخل و جنگافروزی در خارج از مرزهای کشور است، با سلاح سنگین در جریان جنگ ضدمینهی شکل گرفته است، اینها را از سالها پیش مقاومت ایران گفته و تکرار کرده است......دیکتاتوری ولایت فقیه یک دیکتاتوری نظامی- پلیسی هست، و این سپاه پاسداران ابزار حفظ نظام ولایت فقیه میباشد، که این رژیم عمدتاً به آن متکی میباشد، پس سپاه پاسداران ارگان محوری اعمال قهر و سرکوب نظامی است.
اما دینامیزم یا موتور محرک سپاه یعنی روح حاکم بر این ارگان صدور ارتجاع و جنگافروزی مبتنی بر نظریه ولایت جهانشمول هست.
سپاه پاسداران در هیأت یک ارتش با تسلیحات سنگین و دارای نیروی هوایی و دریایی و قدرت موشکی در همان جریان جنگ ۸ساله شکل گرفت و بهوجود آمد.
اینکه گفته میشود ابزار اصلی اعمال قهر نظامی و و سیله اصلی حفظ نظام ولایت فقیه هست به این دلیل است که سپاه در هرکجا در تظاهرات مردم در خیزش شهرها، در تمام شهرها همیشه حاضر به یراق برای سرکوب بوده است و اصولاًًًً از طریق قرارگاههای مختلف خودش کنترل شهرها را در اختیار دارد.»
اهمیت تغییر سیاست آمریکا:
نامگذاری تروریستی سپاه پاسداران، یک سیاست و تصمیمگیری استراتژیک از جانب آمریکا میباشد. سیاست آمریکا در بیش از ۳۶سال سازش و مماشات با این رژیم یکی از علل اصلی بقای این رژیم بوده است.
سیاستهایی که منجر به بمباران قرارگاههای ارتش آزادیبخش در عراق و خلعسلاح این ارتش بود که تعادلقوای سیاسی منطقه را به نفع رژیم آخوندها بهم زد
مسعود رجوی در این مورد گفته است:
«واقعیت این هست که آمریکا از زمان لیستگذاری و سرکوب مجاهدین و از زمان تبدیل عراق به تضاد اصلی خود در منطقه با سیاست استمالت در طرف رژیم و برضد مجاهدین و جنبش مقاومت ایران، عامل تعیینکننده بقای این رژیم بوده است».
در دیماه ۹۷مایک پمپئو در قاهره گفت:
«کشورها بهطور فزاینده درک میکنند که ما باید با آیتاللهها مقابله کنیم نه اینکه آنها را نوازش کنیم و زیر بال و پر بگیریم، برخلاف گذشته کشورها در طرف ما برای مقابله با این رژیم گردهم میآیند».
او اضافه کرد: «خبر خوب و مژده این است که دوران شرمآوری که آمریکا برای خودش بهوجود آورده بود، همچنین دوران سیاستهایی که موجب این همه رنجهای بیهوده شد بهسر آمده است».
دوران جدید
در واقع اکنون میتوان گفت لیستگذاری سپاه پاسداران آغاز فصل جدیدی در سیاستهای منطقهیی و بینالمللی است.
این لیستگذاری حاصل سالها کارزار پر رنج و خون مردم و مقاومت مردم ایران و سازمان مجاهدین خلق بر ضداین نیروی سرکوبگر در داخل میهن اشغال شده و در منطقه و در عرصه بینالمللی است.
همچنان که مریم رجوی به کرات گفته است این اقدام دیرهنگام باید: «با لیستگذاری اطلاعات آخوندها و بیتالعنکبوت خامنهای تکمیل شود.»
واکنشهای دیکتاتوری تروریستی حاکم:
بدلیل اینکه لیستگذاری تروریستی سپاه پاسداران یک کلان ضربه به دیکتاتوری تروریستی آخوندها میباشد، در نتیجه رهبران این نظام در مرحله اول سعی میکنند روی آن خاک پاشیده و آنرا بیاهمیت جلوه داده حتی بگویند از قبل هم زیر تحریم بوده و به آن عادت دارند، چرا که از تأثیر آن بهخصوص بر روی نیروهای سپاه میترسند،
واقعیتی که خامنهای و کلیه سران جمهوری اسلامی به آن اشراف دارند، کما اینکه خامنهای در طول این دوران ۵سخنرانی داشته است که در یک سخنرانی خود میگوید« بدترین موقعیت این است که مسئولان کشور از اخم و تهدید و تشر دشمن بترسند. اگر ترسیدند در واقع در را برای ورود، تجاوز و تعرض او باز میکند».
سود برنده اصلی لیستگذاری سپاه
مطمئنا سود برنده اصلی لیستگذاری سپاه پاسداران، مردم ایران و مقاومت سازمانیافته آنها میباشد که ۴۰سال در مقابل دیکتاتوری حاکم بر ایرن ایستادهاند و هیچ باجی به این رژیم نداده و با ایستادگیشان از روز اول در مقابل این نظام دیکتاتوری، نامشروع بودن آن و تمام ارگانهایش از جمله سپاه پاسداران را ثابت کردند.
هم اکنون نیز راهحل بنیادی و پایانی باز هم ارتش آزادیبخش ملی است که اینبار در هیات کانونهای شورشی در جای جای این میهن خونبار و داغدار در حال سربرآوردن است.
کانونهای شورشی که همراه خود روح عصیان و شورشگری حداکثر را بهمراه دارند و تا رسیدن به هدف نهایی (سرنگونی) از پای نخواهند نشست.