728 x 90

کشتی خودتان را سوراخ نکنید!

ترور فخری‌زاده و انفجار سایت هسته‌ای نطنز
ترور فخری‌زاده و انفجار سایت هسته‌ای نطنز

روزنامه حکومتی جهان صنعت روز پنجشنبه ۲۶فروردین با نگرانی از وضعیت امنیتی رژیم خصوصاً طی یک سال گذشته هشدار داد و نوشت: چند ماه بعد از ترور فخری‌زاده، اقدام خرابکارانه علیه سایت هسته‌یی نطنز، دوباره مسأله دفاع امنیتی از کشور و حفره‌هایی که در سپر امنیتی ایران وجود دارد را به صفحه رسانه‌ها کشانده است.

این روزنامه حکومتی با نگرانی از زیر ضرب رفتن دستگاههای امنیتی رژیم و هم‌چنین آسیب پذیری آنها نوشت: برای دستگاههای امنیتی که اصولاً ماهیتی پنهان دارند و فعالیت‌هایشان همواره در محیطی تاریک یا خاکستری انجام می‌شود هیچ چیز بدتر از این نیست که به واسطه یک رویداد، آن هم رویداد منفی و ناخوشایند، نورافکنهای افکار عمومی اعم از حساسیت جامعه، رسانه‌ها و… بر آنها تابانده شود.

جهان صنعت در ادامه به پوشالی بودن ادعای غیرقابل نفوذ بودن سپر دفاعی رژیم اشاره کرد و نوشت: در ماجرای انفجار قبلی نطنز، هم در موضوع ترور شهید فخری‌زاده و هم حادثه‌یی که در روزهای گذشته علیه تأسیسات برقی سایت نطنز رخ داد، پرسش‌های بسیاری نزد افکار عمومی وجود دارد به‌ویژه آن‌که مقام‌های مختلف نظامی و امنیتی کشورمان بارها تأکید کرده‌اند که سپر دفاعی و امنیتی ایران غیرقابل نفوذ است و اشراف اطلاعاتی که علیه دستگاهها و سیستم‌های اطلاعاتی و امنیتی دشمن وجود دارد اطمینان خاطر نسبتاً آرامش‌بخشی را در کشور به‌وجود آورده است.

حتی دبیر شورای عالی امنیت ملی قبلاً گفته بود که بسیاری از مقامات سیاسی، اقتصادی و نظامی کشور احتیاجی به حفاظت ندارند چرا که هم‌اکنون وضعیت بسیار خوبی از جهت پوشش امنیتی در کشور وجود دارد.

این روزنامه این سؤال را مطرح می‌کند: معلوم نیست که درباره وقوع این رویدادهای ضدامنیتی کدام یک از مجریان امنیت ایران باید پاسخ دهند وزارت اطلاعات، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی یا نیروی انتظامی

جهان صنعت سپس خود پاسخ سؤال را می‌دهد: قدرمسلم آن است که هیچ‌یک از دستگاهها به میدان نیامده و مسئولیت بروز حادثه یا کم‌کاری در تأمین امنیت را نپذیرفته‌اند. به همین ترتیب هیچ‌یک از دستگاههای امنیتی یا مقامات امنیتی کشور از مردم عذرخواهی نکرده‌اند. در عوض دلواپسان و چهره‌های محافظه‌کار به میدان آمده و در گفتگو با رسانه‌های هم‌جناح خودشان از این رویدادهای ضدامنیتی که هزینه‌هایی برای سیستم هسته‌یی کشور داشته، به‌عنوان اهرمی برای تحت فشار قرار دادن و ترور شخصیت دولت استفاده کرده‌اند. به‌عنوان مثال دلواپسان در کانال‌های تلگرامی خود مسئولیت حفاظت از فضا و آسمان سایت‌های نطنز را برعهده سپاه پاسداران دانسته‌اند و گفته‌اند از آنجا که مسئولیت دفاع امنیتی از زمین و موقعیت جغرافیایی سایت‌های هسته‌یی و جلوگیری از نفوذ جاسوسان به این سایتها برعهده وزارت اطلاعات است این نهاد باید توضیح دهد که چرا و چگونه این نفوذ انجام پذیرفته است.

این روزنامه سپس به جنگ و دعواهای درونی رژیم اشاره کرده و نوشت: آنچه آقایان فریدون عباسی و علیرضا زاکانی در روزهای اخیر گفته‌اند البته قابل توجه و از منظر امنیتی قابل تأسف است. نخست درباره این افراد باید توجه شود که آنان از جمله مقامات رسمی کشور هستند و سخنان‌شان مورد توجه و بررسی رسانه‌ها و بخش‌های جمع‌آوری آشکار سیستم‌های امنیتی قرار می‌گیرد. این دو چهره در گفت و گوهای خود نحوه انجام حملات علیه سایت هسته‌یی نطنز را تلویحا یا تصریحاًً تحسین کرده و بخشی یا تمام خسارتهایی که حمله و حملات پیشین به این تأسیسات وارد کرده را تشریح کرده است. در این تشریح البته بخشی از مکانیسم فعالیت سایت هسته‌یی نیز بیان می‌شود و گویی آقایان زاکانی و عباسی برای انجام حملات دقیق‌تر و مؤثرتر به دشمن رهنمود می‌دهند!

جهان صنعت در ادامه نوشت: ترتیب این سخنان می‌تواند مصداق افشای اطلاعات طبقه‌بندی شده باشد. سخنان علیرضا زاکانی و فریدون عباسی چنان دقیق است که جاسوسان را از بازگشت به صحنه خرابکاری و مشاهده دست‌آوردهایشان بی‌نیاز می‌سازد. روشن نیست که شبکه افق که به یک نهاد نظامی- امنیتی وابسته است با چه هدفی این گفتگو را ترتیب داده و چه حاصلی از آن می‌خواسته تحصیل کند. این شبکه در نمونه‌های گذشته مانند ترور شهید فخری‌زاده نیز برخی مقامات و چهره‌های دلواپس را به استودیو آورده و در پوشش انتقادهای امنیتی به‌مناسبت وقوع ترور شهید فخری‌زاده، برخی محتوا و راهبردهای حفاظت‌شده کشور را بیان کرده است. گویی برای انتقاد از دولت و حمله به حسن روحانی و همکارانش، زیر پا گذاشتن منافع ملی، افشای اطلاعات طبقه‌بندی شده و بی‌توجهی به اصول حفاظتی آزاد و مباح است.

این روزنامه حکومتی فرجام این جنگ و دعواها در درون رژیم را به سوراخ کردن کشتی طوفان‌زده توصیف کرد و نوشت: همه دلواپسان و محافظه‌کاران باید به این نکته مهم توجه کنند که کسب قدرت و صندلی رئیس‌جمهوری یا برکناری حسن روحانی و همکارانش آن‌قدر جذاب نیست که کشتی ایران را سوراخ کنند و منافع ملی کشور که خودشان نیز شهروند آن هستند را زیر پا گذارند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f810704d-3d7c-4d4e-ab0e-f8ae630c3f82"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات