728 x 90

اعتراف به ۵هزار خودکشی در سال، از نتایج حاکمیت آخوندی

خودکشی در ایران
خودکشی در ایران

سیاستهای جنگ‌افروزانه و توسعه‌طلبانه تروریستی رژیم ولایت فقیه در منطقه در کنار چپاولگری افسار گسیخته این حاکمیت فاسد،‌ وضعیتی دلخراشی را برای مردم ایران رقم زده است. واقعیت این است که فقر، گرسنگی و خودکشی، به ۳چالش مهم جامعه ایران تبدیل شده و والدین فقیر در ایران اسیر، در اثر فقر و نداری مجبور می‌شوند بچه‌های خود را رها ‌کنند یا کرایه داده و حتی به فروش برسانند و این کودکان گاهی هفته‌ها گرسنه می‌مانند.

فقر در شهرها، سریع‌تر از نقاط دیگر رو به گسترش است و تصویری که در رسانه‌های حکومتی به‌عنوان کشوری مرفه نشان داده می‌شود، افسانه‌‌یی بیش نیست.

به‌راستی، چه کسی است که امروز در تهران بزرگ زندگی کند اما فحشای خیابانی به‌علت فقر را مشاهده نکرده باشد؟ دزدی برخی شهروندان فقیر حتی به صندوق‌های صدقات هم کشیده شده و بسیاری به سراغ سطل‌های زباله می‌روند تا شاید بتوانند شکم خود را سیر کنند.

 

پنج هزار خودکشی در یک سال

محمدمهدی تندگویان از معاونین به‌اصطلاح وزارت ورزش و جوانان در رژیم ولایت فقیه در گفتگو با خبرگزاری حکومتی ایلنا ۲۸مرداد ۹۷، درباره آمار خودکشی در ایران آخوند زده گفت: «تا پایان سال ۹۶، حدود ۴هزار و ۹۹۲نفر در کشور اقدام به خودکشی کرده‌اند، اما منجر به مرگ آن دقیقاً مشخص نیست و همیشه آماری که به ما می‌دهند، آمار اقدام به خودکشی است. این رقم طبق آمار ارائه شده از سوی نیروی انتظامی و نیز پایش‌های خود ما است». او بیشترین آمار اقدام به خودکشی را در استان تهران و کمترین میزان خودکشی را مربوط به یزد اعلام کرد.

 

دو سوم قربانیان خودکشی در ایران زنان هستند

این کارگزار حکومتی در مورد محدوده سنی قربانیان خودکشی گفت: «به‌طور متوسط در کل کشور در دو دوره رنج سنجی آمار خودکشی بالا است؛ رنج ۲۵تا ۳۴سال و همچنین ۳۵سال به بالا بیشترین اقدام به خودکشی را داشته‌اند؛ یعنی بیشتر خودکشی‌ها در این رنج سنی صورت می‌گیرد، اما چند سالی است که در افراد زیر ۱۷سال هم اقدام به خودکشی مشاهده شده است. طبق آخرین آمار در کل کشور ۲۱۲نفر زیر ۱۷سال اقدام به خودکشی کردند». تندگویان میزان خودکشی بر اساس جنسیت نیز گفت: « آمار اقدام به خودکشی‌ در زنان حدود دو سوم و در مردان یک‌سوم بوده است».

 

بیکاری و بی‌اعتمادی به آینده از عوامل افسردگی، اختلالات روانی و خودکشی

یک کارشناس رژیم موضوع بیکاری را یکی از عوامل اصلی ناشادی مردم به‌خصوص جوانان می‌داند و اذعان می‌کند: «وقتی جوانان بیکار هستند هرگز طعم شادی را نخواهند چشید».

او یکی دیگر از ارکان اصلی شادی در جامعه را اعتماد به آینده می‌داند و در این رابطه هم می‌گوید مردم و جوانان هیج تصویر واضحی از آینده ندارند پس چطور می‌شود شاد باشند؟!

 

به گفته یک کارشناس دیگر حکومتی ۸۵درصد مردم ایران از نظر افسردگی و حالات روحی، حالات متعارفی ندارند.(سایت ساعت۲۴ - ۲۱ اسفند ۹۶)

بنا‌به گزارش خبرگزاری مجلس رژیم ۲۷تیر ۹۶ در میان ۸۰میلیون ایرانی حدود ۵/۱۲میلیون نفر نشانه‌هایی از اختلالات روانی دارند و حداقل ۲/۲میلون در سال به مراکز روانشناسی مراجعه می‌کنند.

رسانه‌ها و مهر‌های دیگری نیز به‌ مناسبت‌های مختلف به این واقعیت هولناک اعتراف کرده‌اند. به‌گفته انوشیروان بندپی، رئیس سازمان بهزیستی، در حال حاضر ۳۴درصد مردم یعنی حدود ۱۸میلیون نفر از جمعیت کشور به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم به نوعی از مشکلات مرتبط با اختلالات روان‌پزشکی رنج می‌برند.

واضح است که مشکلات بیماران روانی صرفاً به شخص خودشان محدود نمی‌شود بلکه وجود هر بیمار در هر خانواده تمامی افراد خانواده را متأثر می‌کند.

 

بیشتر بخوانید:

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/57e4fe90-3c3e-47b0-a865-f2bd3616b451"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات